ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Τεχνολογία SHELION  και ΒΡΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ που αυξάνουν θεαματικά την παραγωγή και μειώνουν το κόστος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • null

    Το ήξερες ότι:

    Τα Λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ είναι από τα ελάχιστα που έχουν λάβει την πιστοποίηση Ε.Κ. για «Νεου Τύπου Λιπάσματα» και βαση των νεων ΕU Kανονισμών θα ειναι πιστοποιημενα ως «Innovative Greener Fertilizers»

Κοκκώδη Σύνθετα Ανόργανα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία, Βραδείας Αποδέσμευσης, σε διάφορους τύπους. Αντικαθιστούν όλα τα κοκκώδη βασικά λιπάσματα της αγοράς.

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο, Ασβέστιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά ειδικά για το δένδρο της ΕΛΙΑΣ. Αφομοίωση έως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση εως και 98%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση έως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

Κοκκώδη Ανόργανα Λιπάσματα Καλίου εμπλουτισμένα με Άζωτο, Μαγνήσιο και Θείο για τη Βασική Λίπανση των καλλιεργειών.

Στερεά Ανόργανα Λιπάσματα Μεταλλικών στοιχείων. Ενώσεις μετάλλων Σιδήρου, Βορίου ή Ψευδαργύρου με Άζωτο & Οργανικά Χουμικά συστατικά.

Οργανο-Ανόργανα Λιπάσματα με Χουμικά συστατικά και Ανόργανα Θρεπτικά στοιχεία σε στερεά μορφή. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα Ασβεστίου & Αζώτου, εμπλουτισμένα με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία, για τη Βασική Λίπανση των καλλιεργειών, ειδικά για τα όξινα εδάφη.

Καλέστε