ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΛΗΔΡΑ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
PRIMA HUMICA®

ΧΟΥΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ σε στερεή μορφή, το πιο πλούσιο οργανικό λίπασμα στην Ευρώπη σε Χουμικά Συστατικά. Εφαρμογή και στις Βιολογικές καλλιέργειες. Μετατρέπει άμεσα σε γόνιμο, ακόμα και το πιο άγονο έδαφος.

SUN ANTI®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση εως και 98%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

PLASIS®

Εδαφοβελτιωτικά σε στερεή μορφή για τη ρύθμιση του pH του εδάφους και την αύξηση της γονιμότητάς του. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα με Άδεια κυκλοφορίας.

SUPER D.A.L. Ν-Ρ-Κ®

Υγρά Ανόργανα Υπέρ Πυκνά λιπάσματα με τα 3 κύρια ανόργανα θρεπτικά στοιχεία Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο, σε 3πλάσιες περιεκτικότητες συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά τους.

DOUBLE 2 σε 1®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση έως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

STANLEY®

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά των ιώσεων. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο από πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής, με Άδεια κυκλοφορίας.

STOP FREEZE®

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά του παγετού. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

F-TOP ORMON®

Οργανο-Ανόργανα Λιπάσματα με Χουμικά συστατικά και Ανόργανα Θρεπτικά στοιχεία σε στερεά μορφή. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

SPEED®

SPEED®: Υγρό διασυστηματικό λίπασμα υψηλής τεχνολογίας για την πρωϊμηση της συγκομιδής, ανάρρωση από σοκ και μείωση της καρπόπτωσης. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

  • 1
  • 2
Καλέστε