ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΛΗΔΡΑ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
SUPER D.A.L. Ν-Ρ-Κ®

Υγρά Ανόργανα Υπέρ Πυκνά λιπάσματα με τα 3 κύρια ανόργανα θρεπτικά στοιχεία Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο, σε 3πλάσιες περιεκτικότητες συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά τους.

SUN ANTI®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ με Μαγνήσιο & Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση εως και 98%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας.

DOUBLE 2 σε 1®

Κοκκώδη Ανόργανα Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ, με Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία ενθυλακωμένα σε Πυκνά Χουμικά συστατικά. Αφομοίωση έως και 80%. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

STANLEY®

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά των ιώσεων. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο από πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής, με Άδεια κυκλοφορίας.

STOP FREEZE®

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά του παγετού. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

PRIMA HUMICA®

Εδαφοβελτιωτικό - Οργανικό Compost σε στερεή μορφή, το πιο πλούσιο στην Ευρώπη σε Χουμικά Συστατικά. Εφαρμογή και στις Βιολογικές καλλιέργειες. Μετατρέπει άμεσα σε γόνιμο, ακόμα και το πιο άγονο έδαφος.

F-TOP ORMON®

Οργανο-Ανόργανα Λιπάσματα με Χουμικά συστατικά και Ανόργανα Θρεπτικά στοιχεία σε στερεά μορφή. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια Κυκλοφορίας.

SPEED®

SPEED®: Υγρό διασυστηματικό λίπασμα υψηλής τεχνολογίας για την πρωϊμηση της συγκομιδής, ανάρρωση από σοκ και μείωση της καρπόπτωσης. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

SALT®

Υγρό σκεύασμα για τη βελτίωση των αλατούχων, αλκαλιωμένων εδαφών. Η μόνη λύση για την εξυγίανση των εδαφών με υψηλό ποσοστό αλάτων (υψηλή ηλ. αγωγιμότητα %ΕCe). Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

  • 1
  • 2