ΠΥΚΝΑ ΥΓΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Υπερ Πυκνά Υγρά Λιπάσματα Καινοτόμου Τεχνολογίας για ακρίβεια, καθαρότητα και υψηλή περιεκτικότητα θρεπτικών στοιχείων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • null

    Το ήξερες ότι:

    Τα Λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ είναι από τα ελάχιστα που έχουν λάβει την πιστοποίηση Ε.Κ. για «Νεου Τύπου Λιπάσματα» και βαση των νεων ΕU Kανονισμών θα ειναι πιστοποιημενα ως «Innovative Greener Fertilizers»

Υγρό Πυκνό Οργανικό Λίπασμα υψηλής περιεκτικότητας σε Χουμικά οξέα. Το πυκνότερο χουμικό σκεύασμα στη Διεθνή αγορά. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρός Τροφικός Ορός Αμινοξέων και Χουμικών οξέων. Διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρά Λιπάσματα TREFO. Οργανικά Χουμικά λιπάσματα αρίστης ποιότητας εμπλουτισμένα με Ανόργανα θρεπτικά στοιχεία με πολύ υψηλές και σταθερές ποιοτικές προδιαγραφές. Ελεγμένα, Πιστοποιημένα, με Άδεια κυκλοφορίας. Σε 9 τύπους.

Υγρά Λιπάσματα SUPER D.A.L. Ανόργανα Υπέρ Πυκνά λιπάσματα με τα 3 κύρια ανόργανα θρεπτικά στοιχεία Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο, σε 3πλάσιες περιεκτικότητες συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά τους. Σε 15 τύπους.

Υγρά Λιπάσματα D.A.L. Ανόργανα Υπέρ Πυκνά λιπάσματα με Ασβέστιο, Μαγνήσιο και Άζωτο, σε 3πλάσιες περιεκτικότητες συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά τους. Σε 11 τύπους.

Υγρό διαφυλλικό λίπασμα Χηλικού Ψευδαργύρου για την πρόληψη και την θεραπεία των τροφοπενιών Ψευδαργύρου.

Υγρό διαφυλλικό λίπασμα Χηλικού Σιδήρου ενισχυμένο με Άζωτο, για την πρόληψη και την θεραπεία των τροφοπενιών Σιδήρου.

Καλέστε