ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΤΡΟΦΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πιστοποιημένη δράση για παγετό, ιώσεις, stress μεταφύτευσης, αλατότητα και πρωίμιση συγκομιδής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • null

    Το ήξερες ότι:

    Τα Λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ είναι από τα ελάχιστα που έχουν λάβει την πιστοποίηση Ε.Κ. για «Νεου Τύπου Λιπάσματα» και βαση των νεων ΕU Kανονισμών θα ειναι πιστοποιημενα ως «Innovative Greener Fertilizers»

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά του παγετού. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την πρωίμηση της συγκομιδής, ανάρρωση από σοκ και μείωση της καρπόπτωσης. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρός Τροφικός Ορός Αμινοξέων και Χουμικών οξέων. Διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρό σκεύασμα για τη βελτίωση των αλατούχων, αλκαλιωμένων εδαφών. Η μόνη λύση για την εξυγίανση των εδαφών με υψηλό ποσοστό αλάτων (υψηλή ηλ. αγωγιμότητα %ΕCe). Ελεγμένο, Πιστοποιημένο, με Άδεια κυκλοφορίας.

Υγρός Τροφικός Ορός, διασυστηματικός βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών κατά των ιώσεων. Ελεγμένο, Πιστοποιημένο από πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής, με Άδεια κυκλοφορίας.

Καλέστε